Charge Amps Halo Wallbox laddbox

Charge Amps Halo har snabbt blivit en favorit. En stilren laddbox som tar minimalt med plats och har smarta funktioner, den är dessutom snygg!

Anpassad för Norden

Med en IP-klassning på 66 (!) så klarar denna laddbox det nordiska klimatet med bravur. Höststormar och snöoväder är ingen match! Tillverkad i återvunnen aluminium.

Inbyggd kabel

Halo har en fast kabel på 7,5 meter. Den håller sig givetvis mjuk även i den bittraste kyla. Du som har kört elbil ett tag känner säkert igen mödan med att ta fram en kabel, koppla in i laddaren och i bilen; en företeelse som man gärna gör så få gånger som möjligt. Med en fast kabel blir motståndet mindre, ta bara kabeln och koppla in och när du är klar, häng den runt laddaren. Smidigt och sparar tid!

Smarta & praktiska funktioner

Det finns ett dolt vanligt uttag (Schuko) under boxen, perfekt om du behöver ladda elcykeln, använda till kupévärmaren till din andra bil eller kanske högtryckstvätten.

En molntjänst, “My Charge Space” ger dig möjlighet att schemalägga din laddning, få ut rapporter och mycket mer. Din laddbox är alltid uppdaterat då eventuella uppdateringar sker trådlöst över nätet.

Jordfelsbrytare?

Charge Amps Halo har inbyggt DC-skydd vilket betyder att du inte behöver en Jordfelsbrytare typ B (som är ganska dyr). Det du behöver vid installation av din Charge Amps Halo är därmed bara en vanligt jordfelsbrytare typ A.

Lastbalansering med Charge Amps Halo?

Är uttaget av ström i ditt hem stort under vissa perioder? Med Amp Guard är det möjligt att lastbalansera Charge Amps Halo med resten av ditt hus. Den kopplas in vid din elcentral och sköter sedan lastbalanseringen mot din Charge Amps Halo via deras molntjänst.

Laddbox – Installerat och klart

Denna laddbox säljs hos Autoexperten i ett paket med installation och montering av auktoriserad elektriker.

Så här fungerar det: Du beställer direkt på deras webb. När du har fått hem laddboxen ringer och bokar du en installation hos deras samarbetspartner (Glacell och Lambertsson).

Välj mellan HALO Wallbox 3,7 kW (1 fas) eller HALO Wallbox 11 kW (3 fas).

HALO Wallbox 3,7 kW (1 fas)

Laddbox inklusive installation.

18 495 kr ( 9 248 kr med Grön Teknik-avdraget).

HALO Wallbox 11 kW (3 fas)

Laddbox inklusive installation.

20 495 kr ( 10 495 kr med Grön Teknik-avdraget).

Bara Laddbox

Självklart kan du köpa laddboxen själv och sedan beställa installation av en elektriker. Efter 1 januari 2021 så måste dock installatören köpa laddboxen för att du ska kunna utnyttja avdraget på 50% (skattereduktionen – grön teknik) på denna. Installationen kan du fortfarande få 50% reduktion på även om du köpt laddboxen separat själv.