Tibber bonus

Det moderna elbolaget Tibber köper inte dyr reklam, istället förlitar de sig på att deras användare kommer sprida det goda ordet. Som belöning får både den som använder en “tips-länk” och den som tipsar 500 kronor i bonus som går att använda i Tibbers butik.

Tibber har varit billigare för oss

I vårt hushåll har vi använt oss av Tibber sedan januari 2021 och har nog varje månad sparat pengar tack vare timdebitering jämfört med snittpris. Detta trots att vi vissa månader knappt har laddat elbil. Däremot har vi lite som en sport hemma att schemalägga disk, tvätt och tork efter billiga timmar. När det varit som dyrast har vi ibland även stängt av elektrisk golvvärme och liknande.

Vad kan jag köpa för min Tibber-bonus?

Det finns flera kategorier med produkter i Tibber store, däribland “Smarta hem” som inkluderar olika sensorer, strömbrytare, väderstationer, styrenheter (Athom Homey Pro, Futurehome), Pulse (elmätare) och röstassistenter och smarta högtalare (Google Nest Hub, Nest Audio & Nest Mini). I kategori “Styr värmen” hittar du smarta produkter för att kontrollera värmen, till exempel smarta radiatortermostater, styrning av luftvärmepumpar (Ngenic) och mycket mer. Den sista kategorin är “Belysning” som innehåller en mängd olika Philips Hue-produkter och utbudet utökas ständigt.

Ska du installera en elbilsladdare har Tibber allt du behöver – de säljer de populära Easee och Zaptec Go-modellerna tillsammans med installation om man önskar (då inkluderat avdraget för grön teknik – vilket gör det väldigt förmånligt). Easee och Zaptec Go är enligt oss två av de absolut bästa elbilsladdarna för hemmabruk.

De har också WIFI-mesh-system från Linksys samt en del Tibber-merch i form av t-shirts och hoodies.

Hur får jag Tibber-bonus?

Du får bonusen när du väljer att bli Tibber-kund genom att använda en väns länk eller kod. Därefter kan du samla mer bonus genom att tipsa dina vänner med din egen länk eller kod. När du vän sedan också blir Tibber-kund får både du och din vän 500 kronor att handla för i Tibbers butik. Ska du köpa en laddbox får du till exempel direkt 500 kronor rabatt om du har en Tibber-bonus att nyttja!

Har du inte fått någon länk av en vän? Använd gärna min (Michaels) Tibber-länk här.

Fick du ingen Tibber-bonus? Gör såhär!

Fick du ingen bonus på 500 kronor? Det kan hända att min inbjudan-koden inte hängde med hela vägen. Gör då så här:

  1. Öppna Tibber-appen på din mobil/surfplatta
  2. Klicka in dig på “Mitt konto”
  3. Välj “Bjud in dina vänner till Tibber”
  4. Tryck på “Registrera kod” längst ner
  5. Mata in koden: nodxu57n